Technisch beheer

Technische installaties onderhouden voor kantoorpanden

Technisch beheer is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan het alleen onderhouden van technische installaties. Het draait om effectiviteit  en efficiency in de facilitaire processen van een gebouwencomplex. Denk daarbij aan het bewaken en beheren van gebouwen, processen en natuurlijk het binnen budget houden van de kosten. Wij denken met u om te zorgen dat uw medewerkers het gebouw prettig blijven ervaren in welk weertype dan ook. Code geel of rood in de winter? Uw pand is behaaglijk en warm. Daarnaast is duurzaamheid steeds belangrijker, wij weten welke zonnepanelen goed renderen en regelen alles van de aanleg tot het aansluiten op het interne elektriciteitsnet. Vallen de mussen van het dak? Dan snort de airco er lustig op los, voorkeur aangedreven door de zonnecollectoren zodat u als eigenaar lage maandelijkse kosten blijft houden.

Wij ontzorgen eigenaren van kantoorpanden op een simpele en doeltreffende manier: technische vraagstukken oplossen. Van het vervangen van een complete installatie tot het onderhoud ervan, door onze heldere manier van communiceren over techniek weet u altijd waar u aan toe bent. Apparaat kapot? Dan gaan we het vervangen en zoeken we alles voor u uit, we heten niet voor niets adviesbureau. Kan het apparaat worden gefikst? Dan bestellen we, eventueel in overleg met de leverancier ivm garantievoorwaarden, zo snel mogelijk het kapotte onderdeel en herstellen we het.

Goed uitgevoerd onderhoud geeft zekerheid en zorgt ervoor dat u elke dag kunt vertrouwen op uw technische installaties. Een goed onderhouden ketel bijvoorbeeld werkt met het hoogste rendement en is daardoor energiezuiniger. Zo heeft u op lange termijn zo min mogelijk kosten op uw installatie en is uw ROI maximaal. Hoeveel dit uitmaakt verschilt per installatie en kantoorpand. Wij zien verschillen in rendement tot 10% voor- en na onderhoud van onze monteurs, kunt u zich voorstellen wat een besparing dat per maand is voor een gebouwencomplex of grote kantoortuin?

Technisch beheer in elk seizoen

Technisch onderhoud van installaties die hard moeten werken in winterse omstandigheden zijn onze core business. We zorgen voor meer veiligheid. Want binnenin technische apparaten is er altijd gevaar voor brand of kortsluiting. Daarom houden we ons aan de strenge veiligheidseisen bij het onderhoud van een technische installaties. De meeste grootzakelijke brandverzekeringen eisen regelmatig onderhoud van de klimaatinstallatie en andere technische installaties, vaak zelfs is het een verplichting om aanspraak te mogen maken als het mis gaat.

Toch is er nog een belangrijke reden om goed onderhoud uit te voeren. Een vuile klimaatinstallatie verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide. Koolmonoxide vergiftiging kan dodelijk zijn, terwijl een schone ketel die goed wordt onderhouden dit eenvoudig voorkomt. Om te zorgen dat u nooit hoeft na te denken over zulke cruciale vragen werken we met een onderhoudscontract op maat. U krijgt binnen budget alle periodieke onderhoud voor verlenging van de levensduur van uw technische installaties, wij zorgen voor de planning en uitvoer van het onderhoud. Maak daarom gebruik van het gemak van een maatwerk onderhoudscontract voor technische installaties.

Met meer dan 20 jaar hands-on ervaring in het technisch beheer van grote kantoorpanden is uw gebouw bij ons in goede handen.

— ” Nino Falco “

Onderhoudscontract technisch beheer

Bij NAF Adviesbureau hebben wij maatwerk onderhoudscontracten voor technisch beheer van kantoorpanden. Voordat wij een pand in onderhoud nemen doen we altijd eerst een uitgebreid vooronderzoek om een kostenindicatie te kunnen afgeven en een onderhoudsplanning te maken. Dit vooronderzoek is eenmalig en zorgt er daarnaast voor dat u als eigenaar perfect weet wat de staat van uw installaties is bij het in onderhoud nemen. Komen we iets tegen wat niet goed werkt of op het punt staat vervangen te moeten worden, dan kunnen we dat meteen regelen. Daarna maken we een onderhoudscontract en eventueel een meerjaren onderhoudsplan op, zodat u weet wat het technisch beheer gaat kosten komende tijd. Zijn er besparingen of interessante duurzame installaties mogelijk, dan adviseren we hierin.

Titel
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.