Over ons

NAF adviesbureau,

CV Onderhoud en Service

NAF adviesbureau adviseert bedrijven en instellingen over de klimaatinstallatie in hun kantoor of bedrijfspanden. Mensen brengen gemiddeld 90% van hun tijd in gebouwen door. Het is dus belangrijk dat in deze gebouwen een gezond en comfortabel binnenklimaat wordt gerealiseerd.

 

NAF adviesbureau heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zullen altijd naar de oplossingen zoeken waarmee we een perfect binnenklimaat kunnen creëren en we proberen zo goed mogelijk het buitenklimaat te ontzien.

Zakelijk en particulier

NAF adviesbureau heeft hiervoor een speciale KI-scan (KlimaatInstallatie Scan) ontwikkeld die de totale klimaatinstallatie doorlicht, zowel op prestatie, luchtkwaliteit, aansturing en op onderdeel niveau. Door de KI-scan kan NAF adviesbureau u een duidelijk en begrijpelijk advies geven. Vanuit dit advies kan er een plan van aanpak gemaakt worden. Om u alle zorg uit handen te nemen kan op projectbasis het plan van aanpak worden gerealiseerd. Dit is mogelijk met de installateur die het onderhoudscontract heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om de specialisten van NAF Service en Onderhoud het plan van aanpak te laten uitvoeren.

 

Wij maken voor uw personeel of klimaatruimte een optimale werkplek, die ook aan alle wet en regelgeving voldoet.

 

Onze expertise richt zich op advies voor kantoorpanden, musea, scholen, hotels en bedrijfsruimten die een specifieke klimaatbehandeling nodig hebben. Heeft u vragen kunt u altijd contact opnemen met A.F. Falco, per mail info@nafadviesbureau.nl . Wij helpen u graag verder met al u vragen en/of uitdagingen.

Nino Falco NAF Adviesbureau

Nino Falco, eigenaar

De man achter NAF Adviesbureau is Nino Falco. Ondernemer en CV kenner bij uitstek. Hij draait al heel wat jaartjes mee en kent elke CV ketel. De nieuwste ketels van Valliant, Remeha of Nefit hebben geen geheimen, maar belangrijker is dat hij ook van juist de oudere ketels de onderhoudstechnieken inzet die zorgen voor een langere levensduur. Nino is een echte vakman die snapt dat als jouw verwarming het niet meer doet of je douche koud is, je niet zit te wachten op torenhoge kosten. Hij zal altijd eerst proberen de huidige ketel te repareren, zodat je daarna in alle rust kunt nadenken mocht je ketel aan vervanging toe zijn.

Nino installeert en repareert CV ketels in alle vormen en maten. HR ketels en hybride ketels legt hij aan zoals het hoort. Ook geeft hij goed advies over welk soort ketel past bij je huis. Heb je bijvoorbeeld een bad, douche en veel vloeroppervlak? Dan zou het zomaar kunnen dat als je een ketel met meer vermogen plaatst je elke maand geld bespaart.

Je krijgt goed advies bij reparaties, installatie en onderhoud. Zo blijft je CV ketel optimaal werken en heb je geen onnodige kosten.

— ” Nino Falco “