NAF Installatie bedrijf

CV Ketel, warmtepomp en complete CV installaties

CV ketel monteur nodig? Een goede CV ketel installatie is te herkennen aan een vlekkeloos lopende CV ketel en netjes weggewerkte buizen en verbindingsstukken. Geen wirwar, maar goed gestructureerde verbindingen tussen verwarmingselementen zodat je altijd precies weet welke buis naar welke kamer gaat. Onze monteurs spreken uiteraard goed Nederlands, kennen alle grote merken ketels op hun duimpje en denken vooruit.
Duurzaamheid en isolatie kunnen een mooie bijdrage leveren aan een CV ketel, vooral op de nota van uw energiebedrijf. Bespaar honderden euro’s per maand door uw CV installatie aan te leggen en tegelijk eenvoudige isolatietechnieken toe te passen. Van het isoleren van alle buizen voor minder warmteverlies tot uw huis klaar maken voor de energietransitie door puur elektrisch te gaan verwarmen.

Wij houden van goed werkende installaties die volgens de voorschriften zijn geïnstalleerd en voor een realistische prijs. Dus als het goed moet zijn, bel Nino Falco van NAF Installatietechniek.

Intergas ketel CW 5 voor grote gezinnen

TZERRA_PLUS_LR_WIT

Remeha prijswinnende CV ketels

Remeha CV Ketels

Remeha ketels bieden de mogelijkheid van elektrisch wonen daar waar het kan. Isoleren gecombineerd met slimme hybride systemen of centrale voorzieningen voor de bestaande woningvoorraad. De CV Ketels van Remeha zijn wereldberoemd in heel Nederland, de Warmtepompen is waar ze bij Remeha nu op inzetten. Zij zullen een belangrijk aandeel hebben in de verduurzaming en horen bij de moderne CV installatie.

Waarom Remeha

Remeha (Van Reekum’s Metaal Handel) is een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Remeha beschikt over een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Intergas CV Ketels

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels.

Waarom Intergas

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. Van HR ketels naar hybride systemen, warmtepompen en all-electric verwarmingssystemen.

Vaillant

Als een van Europa’s leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën is ‘vooruitdenken’ een cultuur die door Vaillant wordt omarmd. De producten hebben een hoge energie-efficiëntie, lage emissies, en hebben een benijdenswaardige reputatie wat betreft prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarom Vaillant

De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak.

Atag CV Ketels

Al ruim 70 jaar produceert Atag CV installaties, naast de keukenapparatuur waar ze minimaal net zo bekend van zijn. Altijd met het doel om innovatieve en hoogwaardige verwarmingsproducten te ontwikkelen. De CV ketels worden met gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid gemaakt.

Waarom Atag

De warmtewisselaar, het warme hart van een CV-ketel, is het meest belangrijke en meest kwetsbare onderdeel van een CV-ketel. Daarom heeft ATAG een warmtewisselaar van roestvast staal ontwikkeld. Dit materiaal is ongevoelig voor corrosie en slijtage en zorgt voor maximale warmteoverdracht. Dat scheelt niet alleen in onderhoud maar ook in gebruikskosten; na 15 jaar is een ATAG CV-ketel nog net zo zuinig als bij aankoop.

Nefit CV Ketel

Nefit Bosch staat voor zekerheid. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame, energiebesparende oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening.

Waarom Nefit

Nefit Bosch is ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen. Hierbij zijn warmtepomptechnologie en zonne-energie cruciaal. Voor beide is in het productprogramma van Nefit Bosch prominent plaats ingeruimd.

Naf CV monteurs

De CV monteurs van NAF onderhouden alle gangbare CV ketels en warmtepompen zoals Remeha, Atag, Vaillant, Nefit en Intergas.

Waarom NAF installatietechniek

Wij houden van goed werkende installaties die volgens de voorschriften zijn geinstalleerd. Als we iets doen, doen we het goed en voor een realistische prijs. Dus als het goed moet zijn, bel Nino Falco van NAF Installatietechniek.

Intergas ketel CW 4 vanaf € 1875,-

TZERRA_PLUS_LR_WIT

Remeha Tzerra cw4 vanaf € 1815,-

NAF Installatie bedrijf installeert nieuwe ketels zonder enige verplichting achteraf.  Wij geven het 1e jaar onderhoud gratis. dat is niet alleen fijn voor u maar wij kunnen de ketel daardoor optimaal instellen voor u zodat u zuinig stookt en er lekker warm bij zit.

CV Ketel keuze

De CW waarde staat voor de hoeveelheid water die de ketel kan leveren. Dit is voor kleine huizen anders dan voor grote huizen, bedrijfsinstallaties of ketels voor grote gezinnen. Zeker als het warme water een langere weg moet afleggen naar de keukenkraan, douche of bad. De meest gangbare keuze is een CV4 ketel, maar voor kleinere woningen voldoet ook een CW 3 ketel. Voor huizen met veel inhoud, grote woningen of vrijstaande woningen wordt er op piekmomenten veel gevraagd van een ketel. Daar zijn CW5 en CW6 ketels interessant. Wat voor uw woning geldt kunt u in 1 minuut berekenen door de Ketelkiezer in te vullen.

Welke CV ketel past bij uw woning en uw wensen? Met de ketelkiezer van NAF adviesbureau kunt u snel en efficiënt de juiste ketel uitkiezen.